Novosti

CROSS SPA I ESPA

Održan prvi trening o EU standardima za top menadžment specijalnih banja i hotela prekograničnog područja Srbija –Bosna i Hercegovina.

Renomirani stručnjaci  iz oblasti zdravstvenog , banjskog i welness turizma na dvodnevnoj radionici održanoj  30.10 i 1.11.2013. na Zlatiboru, predstavili  su top menadžmentu banja  i hotela  iz Fojnice, Olova, Ilidže i Zlatiborkog okruga, standarde kvaliteta Europa Spa med i Europa Spa wellness i najnovije trendove u  razvoju ponude i traženje ovih proizvoda. Prezentaciju standarda kvaliteta najznačajnije institucije koja predstavlja interese banja i spa centara na području Evrope, Evropske asocijacije banja(ESPA) sa oficijelnim sjedistem u Briselu , imao je certifikovan trener ovog udruženja. Prisutni su dobili osnovne informacije o  postupk u  certifikacije i kriterijumima u procesu evaluacije za dobijanje EUROPESPA med certifikata, o  upravljanju kvalitetom i osiguranju  kvaliteta, a koji se odnose na infrastrukutu i kvalitetu medicinskih i  terapijskih usluga, a usluga bazena, saune i  wellness-a. Drugi dio treninga se odnosio na prezentaciju putovanja radi zdravlja (motivacija, trendovi), vrstama zdravstvenih i spa centara, razvoju  usluga u zdravstvenom turizmu  i marketingu. Izbor tema treninga je u bio  skladu sa preporukama Studije o stanju i zajednickom potencijalu zdravstvenog turizma u prekograničnom području Srbija- Bosna i Hercegovina. Cross spa projekat će nastaviti sa edukacijama srednjeg menadžmenta i  zaposlenih na izvrsnim funkcijama u specijalnim bolnicama i hotelima.



Sigurna kuća

Prijavite nasilje nadležnoj policiji, centru za socijalni rad ili nas pozovite na broj:

033 222 000

Opširnije

SOS telefon

Imate pravo potražiti pomoć i dobiti podršku drugih. Mi vas razumijemo, možemo i hoćemo vam pomoći. Ostati anonimni i pozovite nas.

033 222 000 (KS), 1265 (FBiH)

Opširnije

Centar za žene

NISI KRIVA! NISI SAMA! IZLAZ POSTOJI! Besplatna pravna pomoć, besplatna psihološka i socijalno-ekonomsku podrška

033 570 560 / 570 561

Opširnije

Edukativni kutak
za mlade

Mjesto znanja, podrške i sigurnosti za mlade

033 570 560

Opširnije