Novosti

Jedinstveni wellness & spa proizvod Srbije i Bosne i Hercegovine

CROSS SPA projekat je na dvodnevnoj radionici u Ilidži, u Sarajevu 10. i 11.12.2013. sa predstavnicima javnog, privatnog i nevladinog sektora nastavio rad na definisanju zajedničkog proizvoda zdravstvenog turizma.

Profesor Almir Peštek  je 30 učesnika vodio kroz proces identifikacije mogućnosti za unapređenje postojeće i razvoj nove ponude  i tržišnog nastupa za nove proizvode. Prekogranični timovi turističkih agencija, nevladinih organizacija, hotela i specijalizovanih bolnica su dizajnirali wellbeing programe.

Predsjednica Medical SPA asocijacije Srbije, članica borda Balkan SPA akademije prim.dr Gorana Isailović je prisutne upoznala sa svjetskim trendovima i mogućnostima razvoja Medical Spa koncepta u okviru brenda Banje Balkana. Prisutni su razmatrali mogućnosti novih Balkan Medical Spa programa kao što su: Health from nature academy program, Healthy hotel program, Mindfulness centar program. Učesnici treninga su upoznati sa projektom Balkan Spa forest hammam.

 

Postavljena je platforma za zajednički proizvod koja podrazumjeva kombinovanje uticaja prirode, etnologije i tradicije na zdravlje.Sigurna kuća

Prijavite nasilje nadležnoj policiji, centru za socijalni rad ili nas pozovite na broj:

033 222 000

Opširnije

SOS telefon

Imate pravo potražiti pomoć i dobiti podršku drugih. Mi vas razumijemo, možemo i hoćemo vam pomoći. Ostati anonimni i pozovite nas.

033 222 000 (KS), 1265 (FBiH)

Opširnije

Centar za žene

NISI KRIVA! NISI SAMA! IZLAZ POSTOJI! Besplatna pravna pomoć, besplatna psihološka i socijalno-ekonomsku podrška

033 570 560 / 570 561

Opširnije

Edukativni kutak
za mlade

Mjesto znanja, podrške i sigurnosti za mlade

033 570 560

Opširnije